Kaip išjungti naujausią „Google“ paieškos istoriją

„Google“ įrašo viską, ko ieškote per paieškos variklį. Nesvarbu, kokį įrenginį naudojate, iki to laiko, kai būsite prisijungę prie „Google“ paslaugos įrenginyje, jūsų paieškos istorija bus įrašoma ir bus naudojama patobulinti paiešką „Google“ ir papasakoti apie naujausias paieškas. Tai gera savybė, padedanti pagreitinti paieškas ir suteikti bendrą idėją apie jūsų paieškos įpročius.

Jei jums nepatinka „Google“ funkcija sakyti, ko ieškojote, ar sekti, ką darote „Google“, norėtumėte išjungti „Google“ paieškos istoriją. Tai reiškia, kad „Google“ ir jos paslaugos nepraneš apie jūsų paieškos įpročius. Visi, turintys prieigą prie jūsų kompiuterio ir prisijungimo prie „Google“, negalės peržiūrėti jūsų paieškos istorijos ir sužinoti, kokie yra jūsų paieškos įpročiai.

Taip pat skaitykite - kaip rasti dainą pagal garsą naudojant „Google“ dabar

Atlikite šiuos veiksmus, kad sužinotumėte, kaip „Google Chrome“ išjungti naujausią „Google“ paieškos istoriją:

> Prisijunkite prie „Google“ istorijos puslapio. Galite sekti tai - www.google.com/history. Jūsų bus paprašyta įvesti savo „Google“ prisijungimo ID ir slaptažodį. Prisijungę rasite ekraną, kuriame parašyta „Žiniatinklio ir programų veikla“.

www.eff.org

> Šiame puslapyje galėsite peržiūrėti „Google“ paieškos istoriją ir ištrinti visas norimas paieškas.

> Norėdami išjungti „Google“ istorijos stebėjimą, spustelėkite „Atnaujinti nustatymą“, esantį skiltyje „Išnaudokite daugiau„ Google “.

> Jūs atsidursite puslapyje, kuriame galite pasirinkti pristabdyti paiešką ir naršymą.

> Išjungę galite pradėti naudoti „Google“ nematydami, kad paieškos sistemoje atsiras naujausių paieškų.

Turite suprasti, kad „Google“ paieškos istorijos išjungimas nereiškia, kad „Google“ neužfiksuoja jūsų veiklos. Paieškos gigantas toliau registruoja kiekvieną paieškos užklausą ir susieja užklausą su jūsų IP adresu. Tai daroma tam, kad „Google“ galėtų patobulinti savo paslaugas.

Taip pat galite išjungti „Google“ istoriją apsilankę šioje nuorodoje: //www.google.com/settings/accounthistory/search.

Prisijungę aukščiau pateiktame puslapyje, tiesiog turite spustelėti „Pristabdyti“, tada pasirodžiusiame lange spustelėkite „Pristabdyti istoriją“.

Išjungę „Google“ stebėjimą galite užtikrinti, kad kiti negalės matyti, ko ieškojote „Google“, jei jie pasieks jūsų kompiuterį, kai esate prisijungę prie „Google“. Tiems, kurie yra susirūpinę savo interneto naudojimo privatumu, tai puiki galimybė jūsų paieškas laikyti konfidencialiomis.

Nors tai negarantuoja, kad „Google“ ir toliau neseks to, ką darote internete, tai padeda jums apgauti paieškas bent jau iš visuomenės. Kitas būdas užtikrinti anonimiškumą atliekant paieškas yra inkognito režimas „Google Chrome“. Naudodami inkognito langą galite ieškoti „Google“ nepalikdami pėdsakų apie tai, ko ieškojote.

www.pcadvisor.co.uk

Jis gali būti naudojamas norint pasiekti svetaines ir naudoti paieškos variklį, naršyklei neužfiksuojant jūsų veiklos. Tai naudinga tiems, kurie nemėgsta būti sekami.

Kitą kartą, kai pamatysite „Google“ raginimą atlikti naujausias paieškas, jums nereikės jaudintis dėl privatumo problemų. Viskas, ką jums reikia padaryti, yra tiesiog atlikti veiksmus, kad pristabdytumėte paiešką ir naršymą ir naudotumėtės „Google“, paieškos sistemai nepranešus, kokie yra jūsų paieškos įpročiai.

Taip pat galite perskaityti - Kaip sinchronizuoti „Google“ kalendorių su „Outlook“

Naujausios žinutės